20 de motive sa colaborezi cu RECO Imobiliare

 

Vanzarea sau inchirierea unui imobil reprezinta un proces destul de complicat si care poate provoca foarte multe batai de cap.

 

Aceasta implica pozitionarea corecta a pretului, promovarea corespunzatoare, telefoane din partea clientilor curiosi, organizarea vizitelor, batai de cap si multe alte aspecte importante, de care daca nu tii cont, s-ar putea sa nu tranzactionezi proprietatea in timpul dorit.

Vestea buna este ca, o agentie imobiliara profesionista poate sa te scape de toate aceste batai de cap.

Iata 20 de motive sa tranzactionezi cu RECO:

 1. Tranzactionezi rapid si sigur – Obtii cel mai bun pret oferit de piata la momentul tranzactionarii.

 

 1. Evaluare gratuita – Formulam o opinie privind valoarea de piata a imobilului tau pentru a pozitiona corect proprietatea inca de la inceput.

 

 1. Castigi timp si energie – Preluam noi de la tine tot stresul generat de promovare, telefoane de la clienti curiosi, organizare vizite, prezentarea imobilului, etc.

 

 1. Te platim daca nu vindem – Iti oferim o garantie financiara de succes, pe care ti-o achitam in cazul in care nu iti vindem imobilul (valabil pentru pachetul VIP).

 

 1. Preluare cheie imobil – Te scutim te drumurile ocazionate de vizitele cu potentialii clienti. Te mai deranjam doar la finalizarea tranzactiei.

 

 1. Certificat energetic gratuit – Noi iti pregatim certificatul energetic la semnarea ante-contractului de vanzare-cumparare (valabil pentru pachetele Silver, Gold si VIP).

 

 1. Servicii de curatenie GRATUITE – Iti pregatim apartamentul pentru inchiriere si trimitem o echipa de curatenie la tine acasa (valabil pentru pachetele VIP).

 

 1. Buy-back – Tranzactioneaza cu noi si beneficiezi de reducere pana la 100% la comision in cazul achizitionarii unei noi proprietati in termen de 12 luni.

 

 1. Servicii personalizate – Oferim pachete de comision adaptate nevoilor tale, fiecare dintre ele incluzand consultanta gratuita privind actele necesare vanzarii.

 

 1. Prezenta GRATUITA a proprietatii tale in mediul online – promovam proprietatea pe majoritatea platformelor imobiliare, inclusiv pe site-ul nostru.

 

 1. Portofoliu vast de clienti interni si internationali, dezvoltat zilnic – RECO Imobiliare are o baza de date de clienti care este actualizata zilnic.

 

 1. Oferim GARANTIE post-tranzactionala – 12 luni perioada de reinchiriere cu 0% comision in cazul in care chiriasii pe care i-am adus renunta la contract in primele 12 luni. Reinchirieri nelimitate.

 

 1. Transparenta in prezentarea contractelor – consultantii nostri de vanzari iti vor prezenta in mod corect fiecare contract.

 

 1. Selectarea atenta a clientilor – nu iti aducem pe oricine acasa, precalificam clientii si venim doar cu oamenii cu adevarat interesati si care au posibilitatea de a tranzactiona.

 

 1. Adaptati la nevoile reale ale pietei – suntem la curent cu ultimele cerinte din domeniul imobiliar.

 

 1. Preluarea proprietatii tale in portofoliu doar la fata locului. Nu vindem ceea ce nu am vazut.

 

 1. Vizionari nelimitate, dupa proceduri standardizate.

 

 1. Proprietati pentru toate bugetele.

 

 1. Agenti imobiliari specializati.

 

 1. Consiliere imobiliara de la distanta pentru oferte precalificate.

Intelegi cum te ajuta echipa RECO Imobiliare sa castigi timp, sa vinzi cat mai rapid si sa obtii cel mai bun pret oferit de piata?

 

Vrei sa castigi timp, sa vinzi cat mai rapid si la cel mai bun pret oferit de piata?

 

Cand crezi ca ar fi momentul potrivit sa incepem o colaborare?

 

Contacteaza-ne ACUM:

0743803784

www.recoimobiliare.ro

www.facebook.com/RECOimobiliare

reco@recoimobiliare.ro