Agentie imobiliara Oradea - RECO Imobiliare - cele mai rapide tranzactii

AGENTIE IMOBILIARA ORADEA - 507 OFERTE IMOBILIARE DIN ORADEA

FIECARE OFERTA PREZENTATA ESTE ATENT VERIFICATA SI NEGOCIATA DE CATRE AGENTII NOSTRI

Despre noi Contact

Oferte Promovate

Ultimele oferte adaugate

Cum funcționează colaborarea cu o agenție imobiliară.

Tu ai un apartament de vânzare, noi te ajutăm să găsești clientul potrivit.

PASUL 1:

Urmărește video-ul de mai jos ca să afli cum funcționează colaborarea cu RECO Imobiliare.

PASUL 2:

Programează o întâlnire gratuită cu un consultant

RECO IMOBILIARE

Programează o întâlnire gratuită cu un consultant, fără obligații ulterioare. Durează doar 30 de minute. În cel mai bun caz vinzi cu până la 5.000 de euro mai scump, în cel mai rău caz nu pierzi nimic.

Apariții Media

Distincții

STUDII DE CAZ RECO IMOBILIARE

Apartament cu 3 camere
pe strada Meșteșugarilor

Alin are o familie numeroasă și un job de la care nu poate lipsi. Din nevoia de mai mult spațiu și-a scos la vânzare apartamentul. S-a gândit la un preț, a conceput un anunț și l-a promovat. A preluat toate apelurile din partea clienților, a organizat singur vizionările și cea mai mare ofertă pe care a reușit să o obțină a fost de aproximativ 59.000 de euro.

A decis să înceapă colaborarea cu RECO Imobiliare

Astfel a putut să își vadă liniștit de locul de muncă și de familie în timp ce noi ne-am ocupat de tot și am reușit să obținem o ofertă de 64.500 euro pentru Alin, în mai puțin de 3 luni de zile.

“Am încercat să vând apartamentul singur și l-am postat pe OLX, Facebook, însă nu am obținut prețul dorit, cea mai bună ofertă a fost undeva la 59.000 de euro, iar noi voiam peste 60.000 de euro. Am vrut să obținem un preț cât mai bun ca să putem achiziționa o casă.
Am decis să colaborez cu RECO pentru promovarea oferită și pentru implicare. După ce am început să colaborez cu RECO, am avut mai mult timp de petrecut cu familia, nu am mai fost nevoit să răspund la telefoane toată ziua și să programez vizionări. Impactul a fost unul pozitiv, am obținut un preț de 64.500 de euro, cu aproape 10% mai mult decât am obținut singur.”

– Alin, client RECO Imobiliare.

Apartament cu 4 camere
În zona Dacia

Proprietarul a încercat de câțiva ani să vândă acest apartament însă lipsa rezultatelor l-au făcut să își pună semne de întrebare și chiar să-l descurajeze în încercarea de a vinde apartamentul. Apelurile clienților și vizionările la ore târzii au început să devină deranjante de la un moment dat pentru el. După toate aceste sacrificii, cea mai mare ofertă pe care a reușit să o obțină a fost de numai 78.000 de euro.

S-a săturat de toate astea și a ales să colaboreze cu RECO Imobiliare.

Rezultatele au apărut în doar 3 luni. Prețul de vânzare obținut de noi a fost de 85.000 de euro, comparativ cu cea mai mare ofertă primită de proprietar pe cont propriu, care a fost de 78.000 de euro.

“Am scos la vânzare apartamentul în urmă cu 3 ani și am încercat să-l vând pe site-urile de profil. Au tot venit persoane, au tot sunat, aveam vizionari seara târziu și nimic concret. Era deranjant deja.
Am vrut să obțin un preț mai bun pe apartament și să mă degrevez de organizarea vizionărilor. Am început colaborarea cu RECO Imobiliare, am dat cheile agentului și cel mai mult mi-a plăcut faptul că agentul de la RECO Imobiliare mi-a garantat vânzarea.
Nu am mai avut niciun gând, agentul s-a ocupat de tot și m-a sunat când a trebuit să merg la notar pentru semnarea actelor de vânzare.
Prin RECO Imobiliare am obținut un preț mai bun, 85.000 de euro comparativ cu 78.000 de euro și m-am eliberat de strestul de a tot veni la apartament cu clienții.”

– Romulus, client RECO Imobiliare.

Apartament cu 1 cameră
în zona Nufărul

Pentru Adrian timpul este foarte prețios. Adrian a avut un apartament cu o cameră de vânzare în zona Nufărul, pe strada Bumbacului. Înainte de colaborarea cu noi, a încercat să vândă apartamentul prin diferite metode, a lipit chiar și un afiș de vânzare la intrarea în bloc. A pierdut mult timp pe drumuri cu diferiți clienți care doar veneau, se uitau și plecau.

O cunoștință i-a recomandat să colaboreze cu RECO Imobiliare și totul a început să meargă spre bine.

Agentul nostru s-a ocupat de tot și l-a scutit pe Adrian de timpul pierdut la vizionări și în adunarea actelor necesare vânzării. A reușit să vândă apartamentul în doar 5 săptămâni cu ajutorul nostru. În final, Adrian a obținut prețul dorit și a fost mulțumit de colaborarea cu noi. Adrian recomandă RECO Imobiliare tuturor celor care doresc să vândă o proprietate și nu vor să își piardă timpul la vizionări cu toți potențialii clienți.

“Pentru mine timpul este foarte prețios, iar cei de la RECO Imobiliare mi-au salvat foarte mult timp prin faptul că s-au ocupat de tot și au vândut apartamentul la cel mai bun preț în doar 5 săptămâni. Tot ce a trebuit să fac a fost să merg la notar pentru semnarea contractului final.

Am avut un apartament cu o cameră de vânzare și am decis să îl vând ca să iau ceva mai mare. Inițial am pus un anunț pe ușa de la bloc, am avut câțiva vizitatori însă fără niciun rezultat.

Am luat legătură cu un agent de la RECO Imobiliare, la recomandarea unei cunoștințe. Am ales un contract cu exclusivitate și totul a decurs bine. Dacă cineva ar avea nevoie de serviciile unei agenții, aș recomanda RECO Imobiliare. ”

– Adrian, client RECO Imobiliare.

Apartament cu 4 camere
pe Bulevardul Ștefan cel Mare

Delia a avut un apartament cu 4 camere de vânzare pe Ștefan cel Mare. Principala problemă pentru Delia era timpul. Fiind mama a doi copii era foarte deranjant pentru ea faptul că telefonul suna toată ziua, în cele mai nepotrivite momente.
Totodată, întâlnirile cu clienții îi terminau puținul timp liber care îi mai rămânea.

După o perioadă în care a încercat să vândă pe cont propriu, s-a decis să colaboreze cu RECO Imobiliare și viața ei s-a schimbat în bine.

Nu a mai fost nevoită să se ocupe de clienți în niciun fel, agentul nostru a făcut toată treaba. În final, Delia a primit prețul dorit pe apartament și a devenit un nou client mulțumit de serviciile agenției RECO Imobiliare.

“Am câștigat foarte mult timp pentru mine și familia mea. Timpul era o problemă pentru mine. Am acasă 2 copii mici și telefonul suna în continuu. Beneficiul major din colaborarea cu RECO Imobiliare a fost că am câștigat foarte mult timp pe care nu l-am mai alocat telefoanelor și întâlnirilor cu potențialii clienți. Totodată, cei de la RECO au făcut fotografii profesionale ale proprietății.

Toate acestea ne-au ajutat să vindem într-un timp scurt la prețul pe care l-am considerat noi potrivit. Înainte de asta, am încercat timp de 2 luni să vindem pe cont propriu și am avut un mic eșec în asta. Agentul de la RECO m-a liniștit că se poate vinde și chiar a făcut asta.

Cu siguranță aș recomanda RECO Imobiliare. Dacă ar fi să dau o evaluare ar fi maximă, un 10 cu steluță.”

– Delia, client RECO Imobiliare.

Iată ce ai avea tu de făcut pentru
a obține aceste rezultate:

COLABORAREA CU AGENȚIA ARE SENS PENTRU TINE DACĂ:

Ai o proprietate de vânzare, dar ești un om serios și ocupat

  • Probabil că nu ai timp să răspunzi la telefon la orice oră și nu ești întotdeauna în starea necesară să vorbești cu clienții
  • Promovarea proprietății și organizarea vânzării în stil "part time", împărțindu-te între activitățile cotidiene și coordonarea vânzării nu îți aduce rezultatele dorite
  • Devine frustrant să tot vină clienții să vadă proprietatea și nimeni să nu cumpere
  • Îți este greu să organizezi din oră în oră câte o vizionare și asta îți cam încurcă programul
  • Vrei o soluție completă, cineva care să se ocupe de vânzare de la A la Z

Ai o proprietate de vânzare, dar nu locuiești în Oradea

  • Ai vrea să te poți ocupa de vânzare, însă nu prea ai disponibilitate să vii până la Oradea
  • Ai încercat până acum să îți rogi prietenii și cunoscuții să te ajute cu vizionările, însă nu vrei să îți creezi datorii morale față de nimeni
  • Cauți pe cineva care să se ocupe de vânzare și să fie implicat 100%, să poată merge cu clienții la orice oră, fără ca tu să fii nevoit să vii până la Oradea

Reclama este sufletul comerțului - întotdeauna a fost așa

Ai nevoie de o promovare puternică prin care proprietatea ta să se deosebească de restul proprietăților puse la vânzare de alte mii de oameni și trebuie să te ocupi de toți clienții cu mare atenție pana când îl găsești pe cel potrivit – citește în continuare și vei afla cum să faci asta foarte simplu.

Ca sa vinzi la cel mai bun pret, in cel mai scurt timp, ai nevoie de acoperire de piata cat mai mare – si prin piata, ma refer la acel grup de clienti ideali pentru tine, carora li se potriveste proprietatea ta din toate punctele de vedere si care sunt dispusi sa ofere cel mai bun pret.

“RECO Imobiliare este unica agentie imobiliara din Oradea care iti ofera GRATIS evaluarea imobilului, certificat energetic, promovare in mediile online si fotografii profesionale pentru ca tu sa obtii cel mai bun pret in cel mai scurt timp posibil.”

Iată cum funcționează și ce facem pentru tine:

Punem prețul real ca să scapi de vizionările inutile și să vinzi înaintea celorlalți.

Înainte puneai un preț orientativ, în funcție de ce vedeai pe internet, cât considerai tu că ai nevoie sau ce mai auzeai pe la cunoștințe.

Existau două variante: ori prețul cerut de tine era prea mic și vindeai cu bani mai puțini decât ai fi putut vinde în realitate, ori prețul cerut de tine era prea mare și ajungeai să faci zeci de vizionări fără să reușești să vinzi, iar clienții veneau doar ca să-și facă o idee și să facă o comparație cu ce au mai văzut în piață.

Consultantul nostru îți oferă o evaluare gratuită ca să afli prețul maxim pe care îl poți obține pe proprietatea ta, în mai puțin de 20 de minute.

Vei avea liniștea că ai obținut cel mai bun preț posibil, într-un timp rezonabil, fără să pierzi vreun ban din cauză că nu ai știut cât să ceri și fără să pierzi ani de zile pentru că ai cerut prea mult față de prețul maxim posibil.

Te ajutăm să poziționezi corect prețul, în mai puțin de 20 de minute cu o precizie de peste 95% și îți garantăm vânzarea.

Concepem un anunț scurt și cuprinzător pentru proprietatea ta.

Inainte, pentru a scrie anuntul potrivit ar fi trebuit sa te uiti la zeci de anunturi imobiliare si sa iti dai seama care dintre ele sunt cele mai reusite.

De teama să nu ratezi niciun detaliu, ajungeai să scrii un anunț kilometric pe care nimeni nu îl citea. Primeai zeci de telefoane de la curioși care întreabă mereu aceleași lucruri pe care le-ai fi putut include într-un anunț scurt și cuprinzător; ajungeai chiar să organizezi vizionări inutile unde clienții vin și spun "aa, așa e compartimentat? credeam că e decomandat", etc, pentru că mulți oameni programează direct vizionarea, fără să mai pună întrebări, "că vor ei să vadă la față locului"... în final te descurajezi, apare frustrarea și nervii pentru că ești deranjat mereu la ore nepotrivite și oamenii îți pierd timpul atât de prețios

Îți concepem noi anunțul de promovare în care să includem exact detaliile care îi interesează pe clienții serioși, fără să ne lungim prea mult la povești. Scurt și cuprinzător.

Proprietatea va fi mult mai atractivă pentru clienții potriviți, detaliile importante se vor regăsi în anunț și vom scăpa de vizionările inutile cu clienții care nu au înțeles exact despre ce era vorba atunci când anunțul era prea lung.

Trimitem un fotograf profesionist care să-ți pozeze proprietatea

Metoda veche era să îți pozezi proprietatea cu telefonul sau să nu pui poze deloc. Cu toate că poți avea un telefon scump și performant, probabil că nu ți-a spus nimeni că pentru o fotografie imobiliară impecabilă se folosește aparatură specială, diferită de alte tipuri de fotografie.

Astfel, obțineai niște fotografii mișcate, neclare, din unghiuri greșite, din care nu se înțelege mare lucru și asta nu e vina ta, pentru că meseria ta nu este să pozezi apartamente și e normal să nu-ți iasă la fel cum îi iese unui profesionist.

Noi îți trimitem un fotograf profesionist care deține toată aparatura necesară pentru fotografii imobiliare impecabile, fără niciun cost pentru tine. Proprietatea este pozată din unghiul potrivit, la lumina potrivită și la claritate maximă.

Fotografiile profesionale te ajută să atragi mai mulți clienți serioși, oferă o primă impresie excelentă asupra proprietății și te ajută să obții cel mai bun preț, în cel mai scurt timp posibil.

Promovăm proprietatea cu acoperire de piață de până la 90%

Până acum, dacă ai fi vrut să obții o acoperire de piață foarte mare și să te adresezi unui număr uriaș de clienți, ar fi trebuit să postezi anunțul tău pe Facebook și pe OLX, să îl promovezi pe bani și să îl monitorizezi constant, ca să aduci modificările necesare în cazul în care nu ar funcționa totul perfect.

Asta ți-ar fi adus multe bătăi de cap, bani cheltuiți pe testarea reclamelor potrivite și mult stres cu partea tehnică, fără să ai garanția că ai făcut-o bine.

Proprietatea ta se bucură de o acoperire de piață de până la 90%, fără ca tu să mai cheltui bani cu promovarea. Facem noi totul pentru tine.

Cu cât acoperirea de piață este mai mare cu atât îți cresc șansele de a vinde la cel mai bun preț, în cel mai scurt timp.

Ne ocupăm noi de toți clienții

Înainte ar fi trebuit să răspunzi la fiecare apel din partea clienților, să răspunzi mereu acelorași întrebări și să fii mereu deranjat la ore nepotrivite. Apoi erai nevoit să organizezi vizionări cu toți clienții, fără să știi cine vine și ce potențial are de a cumpăra proprietatea.

În acest fel ai fi ajuns la capătul răbdării, ar fi apărut multă frustrare și în final ajungeai să renunți la a mai vinde proprietatea sau să o vinzi cu orice preț, doar să scapi de ea.

Acum putem să preluăm noi apelurile clienților interesați și să îi trecem printr-un proces de pre-calificare. Ne dăm seama ce anume caută și dacă proprietatea ta este potrivită pentru ei. Selectăm clienții atent ca să aducem doar clienții gata să ofere cel mai bun preț pentru tine, fără să fii deranjat de toți oamenii care vor doar să se uite.

Câștigi timp pentru tine și nu mai ești deranjat la orice oră de orice client. Nu te mai sună nimeni la ore nepotrivite să îți pună la încercare răbdarea cu aceleași întrebări. Scapi de vizionările inutile care nu îți aduc rezultate concrete și reușești să vinzi eficient, la cel mai bun preț și în cel mai scurt timp.

Există oameni care merg să vizioneze proprietățile de vânzare fără să fie capabili să facă o ofertă, fie din cauză că nu se încadrează în bugetul lor, fie că nu corespund din punct de vedere al zonei sau etajului. Ei fac asta doar ca să își facă o idee despre piață și acest lucru nu este în folosul nimănui. Calificarea clienților este un proces crucial în etapa de vânzare.

O agenție imobiliară profesionistă, precum RECO Imobiliare, califică întotdeauna clienții și își direcționează clienții către acele proprietăți care li se potrivesc cel mai mult.

Pregătim actele necesare vânzării

Înainte, ca să pregătești actele unui imobil trebuia să alergi din stânga în dreapta și să îți dai seama ce documente ai nevoie.

După ce umblai câteva zile în continuu, ajungeai la notar și îți dădeai seama că îți lipsește o hârtie. Ăsta e unul din cele mai urâte sentimente.

Acum, ne putem ocupa noi de tot acest proces în locul tău ca să îți punem actele în ordine. Mergem în locul tău acolo unde putem merge și te coordonăm acolo unde este nevoie de prezența ta fizică.

Nu îți mai pierzi timpul prețios umblând în stânga și în dreapta după tot felul de hârtii, te ajutăm noi cu tot.

Sunt foarte mulți clienți care se răzgândesc rapid sau găsesc alte variante atunci când actele nu sunt în regulă. Noi te ajutăm să ai toate documentele pregătite în timp util.

Sunt foarte mulți clienți care se răzgândesc rapid sau găsesc alte variante atunci când actele nu sunt în regulă. Noi te ajutăm să ai toate documentele pregătite în timp util.

Vinde proprietatea
pe cont propriu

  • Înainte, ca să pregătești actele unui imobil trebuia să alergi din stânga în dreapta și să îți dai seama ce documente ai nevoie.
  • Poți obține un preț cu până la 10% mai mic dacă vinzi pe cont propriu.
  • Îți poate lua până la un an sau chiar mai mult să vinzi singur. Unii nu au reușit deloc și au renunțat la idee

Vinde proprietatea prin
RECO Imobiliare

  • Obții un preț cu până la 10% mai mare (uneori am obținut chiar mai mult), fără să ai nimic de făcut.
  • Plătești un mic comision (programează o întâlnire cu un consultant pentru a negocia cel mai bun preț)
  • Putem să reducem timpul de vânzare sub 3 luni.

Recapitulăm: Colaborarea cu agenția are sens pentru tine dacă:

Ai o proprietate de vânzare, dar ești un om serios și ocupat

  • Probabil că nu ai timp să răspunzi la telefon la orice oră și nu ești întotdeauna în starea necesară să vorbești cu clienții
  • Promovarea proprietății și organizarea vânzării în stil "part time", împărțindu-te între activitățile cotidiene și coordonarea vânzării nu îți aduce rezultatele dorite
  • Devine frustrant să tot vină clienții să vadă proprietatea și nimeni să nu cumpere
  • Îți este greu să organizezi din oră în oră câte o vizionare și asta îți cam încurcă programul
  • Vrei o soluție completă, cineva care să se ocupe de vânzare de la A la Z

Ai o proprietate de vânzare, dar nu locuiești în Oradea

  • Ai vrea să te poți ocupa de vânzare, însă nu prea ai disponibilitate să vii până la Oradea
  • Ai încercat până acum să îți rogi prietenii și cunoscuții să te ajute cu vizionările, însă nu vrei să îți creezi datorii morale față de nimeni
  • Cauți pe cineva care să se ocupe de vânzare și să fie implicat 100%, să poată merge cu clienții la orice oră, fără ca tu să fii nevoit să vii până la Oradea

Acoperire de piata de
până la 90%

Promovarea
proprietății

Proprietatea ta va fi
văzută de clienții potriviți

Vei scăpa de vizionările inutile
cu clienți necalificați, care doar se plimbă de la o proprietate la alta

Reduci timpul
de vânzare

Timpul de vânzare scade
până la mai puțin de 3 luni

Îți vinzi proprietatea mai repede
decât te-ai fi așteptat

Scapi de lunile întregi
pierdute în piață cu
vizionări fără rezultate

Cum funcționează?

Programezi întâlnirea
gratuită completând
formularul

Trimitem un
agent la tine acasă

Gestionăm
tranzacția

Semnezi actele și
îți încasezi banii

Promovare

Promovare
puternică

Crește expunerea proprietății tale către clienții cărora
chiar li se potrivește proprietatea cu ajutorul sistemului
nostru de marketing și vânzări. Proprietatea este văzută
de clienții potriviți și astfel vei vinde la un preț mai mare,
într-un timp mai scurt.

"Am decis să colaborez cu RECO pentru promovarea oferită și pentru implicare.Impactul a fost unul pozitiv, am obținut un preț de 64.500 de euro, cu aproape 10% mai mult decât am obținut singur.”

– Alin, client RECO Imobiliare

Fotografii
profesionale

Proprietatea ta iese în evidență
printre celelalte mii de proprietăți
datorită fotografiilor profesionale.

"Cei de la RECO au făcut fotografii profesionale ale proprietății. Toate acestea ne-au ajutat să vindem într-un timp scurt la prețul pe care l-am considerat noi potrivit. Cu siguranță aș recomanda RECO Imobiliare. Dacă ar fi să dau o evaluare ar fi maximă, un 10 cu steluță.”

– Delia, client RECO Imobiliare.

Implicare totală

Consultantul nostru se ocupă de toată vânzarea - asta te va ajuta să ai mai mult timp liber pentru tine și cei dragi ție. Vei avea liniștea că un profesionist se ocupă de vânzarea ta, în timp ce tu îți vezi în continuare de activitățile tale zilnice.

“Pentru mine timpul este foarte prețios, iar cei de la RECO Imobiliare mi-au salvat foarte mult timp prin faptul că s-au ocupat de tot și au vândut apartamentul la cel mai bun preț în doar 5 săptămâni. Tot ce a trebuit să fac a fost să merg la notar pentru semnarea contractului final.”

– Adrian, client RECO

Preluăm doar 50 de clienți
noi pe lună așa că asigură-te
că prinzi un loc

Nu ai niciun motiv sa nu colaborezi cu noi.

Daca nu ai bani, nici nu conteazaă – pe noi nu trebuie să ne
plătești decât după finalizarea vânzării, când ai banii în cont.

Echipa Noastră

Ioana Bonca

Darius Terebent

David Csengeri

Andrei Mutiu

Patrick Pop

Paul Urs

RECO IMOBILIARE

Programează o întâlnire gratuită cu un consultant,
fără obligații ulterioare. Durează doar 30 de minute.
În cel mai bun caz vinzi cu până la 5.000 de euro
mai scump,
în cel mai rău caz nu pierzi nimic.

Ce va face consultantul tău dedicat:

  • Preia toate apelurile clienților
  • Te ține la curent cu stadiul vânzării
  • Organizează toate vizionările
  • Negociază cel mai bun preț în favoarea ta
  • Te ajută la pregătirea actelor
  • Este prezent cu tine la notar

Întrebări și răspunsuri

Suntem agenția imobiliară din Oradea care îți oferă evaluarea imobilului, certificat energetic, promovare în mediile online și fotografii profesionale pentru că tu să obții cel mai bun preț în cel mai scurt timp posibil. Noi investim foarte mult în promovare și în dezvoltarea abilităților de vânzări ale agenților noștri.

Echipa noastră este formată din specialiști calificați în domeniul imobiliar, cu studii și practică la agenții din străinătate, specialiști în finanțe, specialiști în servicii, marketing și în vânzări, plus traineri certificați la nivel European.

Îți vei pierde în continuare timpul cu vânzarea proprietății, în timp ce clienții cu potențial vor fi direcționați către alte proprietăți din portofoliul nostru. În final poți ajunge să vinzi la un preț mai mic decât ai fi vândut prin noi.

Câștigi pe 2 planuri: 1. Timp - nu mai faci nimic, ne ocupăm noi de tot. 2. Bani - poți vinde cu până la 10% mai scump (uneori chiar și mai mult).

Semnezi un contract de colaborare pe o perioada determinată - adică nu ești legat de agenție. Primești un consultant dedicat care să facă totul în locul tău, iar la final tu rămâi cu mai mulți bani decât dacă ai fi făcut asta pe cont propriu. Cu noi câștigi timp și bani.

Toate beneficiile pe care le oferim sunt grauite. Doar după ce se vinde proprietatea vei avea de plătit un comision care este între 2% și 5% în funcție de pachetul de servicii pe care l-ai ales.

Contractele se semnează pe o perioadă de numai 6 luni.

La prima întâlnire cu agentul primești o evaluare gratuită a proprietății. Fără obligații ulterioare.

Dacă trebuie să iei această decizie împreună cu soțul/ soția sau alți membri ai familiei, ar fi indicat ca aceștia ori să fie prezenți la întâlnirea cu agentul, ori să ia legătură telefonic cu agentul nostru. În orice caz, ar trebui să vadă pagina asta și ei.

Îți promitem că vom face tot ce se poate face pentru vânzarea proprietății tale și că îți vom obține cel mai bun preț posibil, în cel mai scurt timp posibil și în cele mai bune condiții posibile pentru tine. Poți să vedea mărturiile clienților noștri care au colaborat deja cu succes cu agenția RECO.

Dacă alegi un pachet de promovare cu acoperire de piață mare și poziționăm prețul corect, avem șanse de 90% să vindem proprietatea ta. Au fost și proprietăți pe care nu am reușit să le vindem, iar motivele principale au fost prețul supraevaluat cerut de proprietar și acoperirea de piață mică pentru care a optat.

Pe scurt, obligația ta este să plătești agenției comisionul în cazul în care îți aducem un client care îți cumpără proprietatea.

Completezi formularul pentru a programa o întâlnire cu un consultant. Vine consultantul la proprietate și face o evaluare. Semnezi contractul de colaborare și ne ocupăm de tot - ne mai vedem la notar când facem vânzarea.

În funcție de pachetul de promovare ales și de prețul cerut, poate dura de la 1 zi până la 6 luni. Cu cât promovarea este mai puternică și prețul mai aproape de prețul real, cu atât se va vinde mai repede. Oricum proprietatea se vinde doar la prețul real, însă totul ține de tine - în cât timp accepți prețul real, din prima sau după câteva luni de încercări?

Discutăm toate detaliile la telefon, nu e nevoie să ne întâlnim fizic. Putem semna contractul de colaborare online. Tot ce ai de făcut este să ne facilitezi accesul la proprietate pentru evaluare, fotografiere și vizionări cu clienții. Ai două variante pentru asta: varianta grea - ne pui în contact cu o persoană care are cheile și o sunăm de fiecare dată când trebuie să mergem la proprietate ca să ne deschidă sau varianta ușoară - ne lași un set de chei și ne ocupăm de tot, fără să mai deranjăm pe cineva.

Orice proprietate se poate vinde dacă prețul cerut este justificat, fără să fie nevoie de renovări.

Avem o bază de date plină cu cererile clienților interni și internaționali care sunt pregătiți oricând să cumpere dacă apare o proprietate potrivită pentru ei.

Promovăm proprietatea pe site-urile de specialitate, pe site-ul propriu, în rețeaua noastră de agenți imobiliari parteneri și, bonus, sunăm clienții din baza de date și îi anunțăm despre proprietatea ta (dacă se potrivește cu cerințele acestora).

Folosim Cookies Site-ul nostru foloseste cookies pentru a imbunatati experienta navigarii si a oferi servicii mai usor de utilizat.
Informatii detaliate despre cum le folosim in site si cum poti gestiona consimtamantul vei putea gasi in
Termeni si conditii de confidentialitate si Setari personalizate cookies Sunt de acord